Kenhető, glettelhető vízszigetelés mindenhova!

A kenhető, glettelhető vízszigetelés jellemzője, hogy egykomponensű, vizes bázisú felhasználásra kész, vízzáró, rugalmas, repedésáthidaló képességgel bíró kenhető szigetelés. Környezetbarát, oldószermentes, természetes ásványi töltőanyagokat, acryl kötőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

A kenhető szigetelés a burkolat egyes részeiben üzemi és csapadékvíz elleni szigetelő réteg. Nagyon jó hidegburkolatok alá, kültéren és beltérben, oldalfalakon és aljzatokon. Áthidalja a repedéseket 5 mm-ig, rugalmasan tömít. Olyan felületet képez, amely jól zár víz ellen. Védi a burkolat alatti nedvességre érzékeny alapfelületet.
A vízszigetelés megakadályozza, hogy a víz a felülethez jusson. Ahhoz, hogy bedolgozzuk, az alapvető festő szerszámokra van szükség. Szakadási nyúlása 250%. Használatához az alapfelület legyen teljesen sík, szennyeződés nélküli. Abban az esetben, ha a fogadó felület nedvességterhelésnek van kitéve, a szigetelés nem alkalmazható.
A vízszigetelő glettanyagot csak a mélyalapozó száradásával lehet felvinni. A vízszigetelő glettanyagot rozsdamentes glettvassal higítás nélkül kell folyamatosan 2 rétegben felvinni az alapfelületre. Minimum 3 óra száradási időnek kell eltelnie két réteg felvitele között. A falsarkoknál „bandázs szalag” letétele javasolt a rétegek között.
A rétegvastagság legyen két milliméter. Negatív víznyomás esetén a kenhető vízszigetelés nem alkalmazható. Az alapozó párás, esős időben, vagy tűző napon nem használható. Használja a glettelhető vízszigetelést, mert az nagyon jól használható szigeteléshez.
Kiváló minőség, és csúcstechnika. Ajánljuk minden szakember figyelmébe, mert kihagyhatatlan építkezésnél.